Over Martin's

Martin's Hotels: een verzameling van 8 restaurants, 14 hotels en 4 spa
De Martin's Restaurant's Week
Martin's Restaurant's Week :
derde editie
Het idee voor een Martin's Restaurant's Week is in 2018 ontstaan uit het initiatief van verschillende Food & Beverage Managers. Martin's restaurants zijn niet alleen maar hotelrestaurants. De 8 restaurants van de groep staan open voor iedereen en hebben elk hun eigen identiteit en specialiteit, maar één motto: waar mogelijk verse, lokale producten! Aarzel niet langer en ga door de deuren van Akko, B'Comme, Genval.Les.Bains, Icones, La Sucrerie, O Mezzo en The Red's Sports Bar & Grill!
Unieke omgevingen
Gepassionneerde teams
Over Martin's
Martin's Hotels :
a collection of great hospitality
Door de transformatie van de Schweppes fabriek in een 5-sterren hotel met een congrescentrum is de hotelgroep Martin’s Hotels is geboren! Doorheen de jaren blijft de groep met John C. Martin aan het roer sterk groeien. Vandaag telt de groep niet minder dan 14 hotels, 8 restaurants en 4 spa!
Martin's Château du Lac
Martin's Rentmeesterij
De Martin's Restaurants
Zeven restaurants met een unieke identiteit
Alle Martin's restaurants hebben iets gemeenschappelijks: u voelt zich er meteen thuis. Zowel onze benadering van onthaal (hartelijkheid, oog voor detail, persoonlijke attenties) als onze architecturale elementen (volumes, licht, kleuren, materiaal, akoestiek) werden integraal ontworpen om een klimaat van ontspanning en harmonie te creëren.